Обавештење о стручној пракси Специјална едукација и рехабилитација особа са тешкоћама у менталном развоју (III и IV година)

Неопходно је да студенти благовремено контактирају директоре установа у којима ће реализовати програм стручне праксе. Када добију одобрење да у одређеној установи могу да одрже праксу, у јединствени списак ће уписати тачан назив, место и контакт телефон установе. Уписивање података о установама (за III и IV годину) ће се вршити у среду 11. априла 2018.године, од 15:00 до 19:00 часова и у среду 18. априла 2018. године од 9:00 до 13:30 часова у читаоници код доц. Бојана Дучића.
На основу добијених података сваки студент ће добити одговарајући упут, односно молбу коју ће доставити директору установе. Реализација стручне праксе за студенте III године смера Специјална едукација и рехабилитација особа са тешкоћама у менталном развоју почиње у понедељак 30.4.2018. године и завршава се у петак 11.5.2018. године. Студенти IV године овог смера обавиће стручну праксу од 14. до 25. маја 2018. године.
Детаљне информације о обавезама у оквиру сваког предмета из којег се реализује пракса студенти могу да добију од предметних наставника.
Датум и термин за преузимање упута за III и IV годину биће објављени накнадно.

Проф. др Светлана Каљача
Доц. др Бојан Дучић