“БИТИ ИСТИ – БИТИ РАЗЛИЧИТ”

  • Post author:
  • Post category:Info

ПОШТОВАНИ СТУДЕНТИ!
ДЕКАНСКИ КОЛЕГИЈУМ И СТУДЕНТСКИ ПАРЛАМЕНТ ФАКУЛТЕТА ЗА СПЕЦИЈАЛНУ ЕДУКАЦИЈУ И РЕХАБИЛИТАЦИЈУ ОРГАНИЗУЈУ НАДМЕТАЊЕ СТУДЕНАТА У ЈАВНОМ ДЕБАТОВАЊУ О СОЦИЈАЛНОЈ ИНКЛУЗИЈИ НА ТЕМУ

“БИТИ ИСТИ – БИТИ РАЗЛИЧИТ”
пријављивање 2. 4. до 16. 4. 2018. године

Учешче могу да узму студенти Факултета за специјалну едукацију и рехабилитацију свих нивоа студија – основних, мастер и докторских.
Задатак се састоји да студент самостално припреми излагање на задату тему. Комисија ће оцењивати два елемента: квалитет садржаја говора и реторичку убедљивост дебатовања. Говор треба да траје највише до 10 минута.
Комисију ће чинити наставници Факултета, представници студената и спољни чланови из реда угледних јавних личности.
Студенти ће бити награђени на следећи начин: прво место 12.000 динара, друго место 8.000 динара и треће место 4.000 динара.
Пријављивање ће трајати од 2. 4. до 16. 4. 2018. године. Датум јавне дебате биће накнадно одређен а очекиван период за манифестацију јесте између 7. 5. и 11. 5. 2018.
Пријављеним студентима биће организован припремни састанак са деканским колегијумом и представницима студентског парлемента и студентом продеканом.
Студенти се пријављују на следећи мејл: дебата.фаспер@гмаил.цом или непосредно у канцеларији Студентског парламента сваки дан од 11 – 12 сати.
Све шире информације можете добити од продекана за науку и студента продекана.
Телефон за информације: 069. 205. 99. 30 – Иван Јовановић, студент продекан.