Кадар да будем кадар

Са задовољством Вас обавештавамо да Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду организује за студенте завршних година и дипломце Универзитета у Београду програм «Кадар да будем кадар».

Програм «Кадар да будем кадар» представља серију тренинга које ће водити стручњаци из области људских ресурса, а с циљем унапређења вештина младих дипломаца и студената који желе да побољшају своје шансе на тржишту рада.

Молимо Вас да информације о програму проследите што већем броју студената и надамо се да ћете моћи да нам изађете у сусрет да плакат или текст најаве програма буде објављен на веб сајту факултета и другим интернет порталима / страницама намењеним Вашим студентима.

До сада је успешно реализовано једанаест циклуса тренинга, први у децембру 2010. године. Дванаести циклус тренинга је планиран за период од 11.12. до 15.12.2017. године и биће посвећен следећим темама: Тимски рад и управљање временом, Комуникационе вештине и конфликти, Презентационе вештине и Стејкхолдер менаџмент.

Планирано је да програм похађа 30 високо мотивисаних студената и дипломаца Универзитета у Београду, који ће по окончању програма добити јединствени сертификат о похађању тренинга.

Више информација и формулар за пријављивање налазе се на линку: http://www.razvojkarijere.bg.ac.rs/kadar-da-budem-kadar

Leave a Reply

13 + five =