Особе са инвалидитетом које су мењале свет

  • Post author:
  • Post category:Info

Поштовани,

Osobe sa invaliditetom koje su menjale svetПрва трибина, у оквиру пројекта  “Особе са инвалидитетом које су мењале свет” одржаће се  25.04.2019. u Press сали Комбанк Дворане (први спрат), са почетком у 10.00х.На трибини ће говорити Валериј Сушкевич(Sushkevych Valerii Mykhailovych), дипломирани математичар у области примењене математике Државног универзитета у Дњепропетровску, особа са инвалидитетом првог степена, председник Параолимпијског комитета Украјине, два пута шампион Совјетског Савеза у пливању, аутор скоро 300 пројеката закона о социјалној заштити и подршци сиромашним слојевима становиштва, ради као председник Украјине за права особа са инвалидитетом у администрацији председника Украјине.

Његов утицај на законодавство и права и живот особа са инвалидитетом у Украјини је немерљив, а из тог разлога је добио и многе награде.

Више о свом животу, раду и ангажовању, поделиће са публиком на овој трибини.

Програм трибине:

  • 09.30.-10.00х пријем публике
  • 10.00- 11.00х говор Валерија Сушкевича
  • 11.00х послужење

Компанија “Color Media Communications” у сарадњи са Министарством за рад, запошљавање, борачка и социјална питања и амбасадама страних држава у Београду, представиће током ове године приче о славним особама са инвалидитетом из целог света.

У оквиру пројекта “Особе са инвалидитетом које су мењале свет”, поред изложбе која ће гостовати у шест градова широм Србије, биће организована и серија трибина посвећена особама које су уврштене у пројекат.

Menjali su svet

Позивамо Вас да присуствујете догађају.