Посета компанији “NCR”

  • Post author:
  • Post category:Info

poseta NCRЦентар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду организује за студенте Универзитета у Београду посету компаниј “NCR” у уторак, 22. новембра 2022.године са почетком од 12 часова.

Посета компанији “NCR” реализује се у оквиру програма “Сазнајте из прве руке”, а организована је како би се студентима Универзитета у Београду омогућило да у директном контакту са запосленима у најуспешнијим компанијама из различитих сектора стекну нова знања о функционисању савременог тржишта рада.

Учесници у посети, студенти Универзитета у Београду, имаће прилику да упознају рад компаније која је лидер у трансформацији, повезивању и управљању технолошким платформама за банке, продавнице и ресторане. Моћи ће да кроз разговор са запосленима чују више о визији, вредностима и сазнају шта је то што издваја “NCR” од других послодаваца.

Такође, упознаће “NCR” лидере кључних бизнис сектора компаније – Малопродаје, Угоститељства, Банкарства и Професионалних услуга и од њих сазнати више о могућностима за развој каријере у њиховим тимовима, вештинама које се очекују од новозапослених.  Студенти ће током троипочасовне посете обићи кампус и учествовати на радионици “Увод у роботску аутоматизацију”, након чега ће у неформалном дружењу са запосленима сазнати више о могућностима запослења и приликама за праксу у компанији која број преко 5 000 запослених  у нашој земљи и 38 000 људи широм света.

Позивамо студенте Универзитета у Београду да се пријаве до 16.новембра и узму учешће у посети.

Број учесника је ограничен, а предност ће имати студенти завршних година студија.

Линк за пријаву:   https://linkshortner.net/pKwXa

Сви пријављени ће бити благовремено обавештени о статусу пријаве и месту састанка.