Услуге Центра за развој каријере и саветовање студената за студенте прве године

CZRK brucošimaЦентар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду позива студенте прве године да се упишу на мејлинг листу путем странице http://www.razvojkarijere.bg.ac.rs/registracijastudenta како би редовно били обавештавани о свим програмима које Центар реализује и различитим приликама за усавршавање које ће им бити на располагању током студирања.

Студенти прве године могу заказати каријерно или психолошко саветовање путем странице http://www.razvojkarijere.bg.ac.rs/zakazite-savetovanje уколико желе да разговарају о сналажењу у новим животним околностима, треми, техникама учења, организацији обавеза или специфичним стресним ситуацијама у којима се налазе. Заказивање саветовања је једноставно – након попуњеног формулара саветница контактира студента/студенткињу ради заказивања термина. Сесија се може организовати уживо у згради Ректората Универзитета у Београду или онлајн.

Нови студенти могу пронаћи и различите корисне ресурсе на сајту Центра, као што је материјал о изазовима на почетку студирања, управљању стресом,  ефикасном учењу, управљању временом и многим другим темама које су релевантне за период који је пред њима.

Уколико су заинтересовани за овакве и сличне теме, студенти могу наставити претрагу на страни „Зум кафице“и „Виртуелни саветник“ , или контактирати Центар путем електронске поште: centar@razvojkarijere.bg.ac.rs или телефона: 011 32 07 415 како би се детаљније информисали о његовом раду и услугама.

Свим новим студентима Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду жели добродошлицу и успешно студирање. 

Центар за развој каријере и саветовање студената је организациона јединица Универзитета у Београду која се бави каријерним вођењем и саветовањем младих на свим нивоима студија, током студирања и непосреднонакон дипломирања. Центар доприноси да млади током студија стичу сазнања о свету пословања и вештине које ће им бити од значаја при запошљавању. Својим програмима Центар усмерава и припрема студенте за успешни прелазак на следећи ниво развоја каријере након дипломирања. Услуге и програми Центра су намењени студентима Универзитета у Београду током студија и две године након дипломирања.