MobiON – Ажурирана листа позива

Поштовани,

Користимо ову прилику да Вас обавестимо да је листа отворених позива на MobiON платформи ажурирана објављивањем нових споразума.

У вези са претходно достављеном информацијом о томе да се за пролећни семестар 2021/22. године, у оквиру пројекта мобилности одобреног 2019. године, могу пријавити само студенти докторских студија, додатно напомињемо то да, уколико кандидати у оквиру постојећих отворених потзива за мобилност изаберу да се уместо мобилности у сврху студирања, пријаве за мобилност за праксу, минимум трајања овог типа побилности може бити и 2 месеца.

Напомињемо да се студент претходно мора консултовати са својим ментором, односно матичним Факултетом, како би утврдио која опција би му највише одговарала у односу на то у којој је тренутно фази рада на свом докторском студијском програму (настава или истраживање), као и да за свој план рада на мобилности добије одговарајућу сагласност ментора на институцији домаћину.

Молимо Вас да ову допунску информацију проследите студентима докторских студија на Вашој институцији, а за сва додатна питања и недоумице можете контактирати Еразмус+ тим Универзитета у Београду.

С поштовањем,

Еразмус+ тим Универзитета у Београду

link