UniSAFE онлајн упитник

  • Post author:
  • Post category:Info

Позивамо Вас да попуните UniSAFE онлајн упитник о распрострањености родно заснованог насиља на универзитетима и у истраживачким организацијама.

*** Ако сте већ попунили UniSAFE упитник, хвала Вам пуно на подршци!

Није потребно да поново попуњавате упитник!*** 

UniSAFE упитник ће бити доступан у периоду од 7. марта до 3. априла 2022. године. Попуњавањем овог упитника помажете нам да утврдимо постојање и облике родно заснованог насиља у академској заједници. Што више студената, наставника и административног особља буде учествовало, резултати ће бити поузданији.

Да бисте учествовали, молимо Вас приступите следећем линку https://mingle2.respondi.com/uc/unisafe_survey/University_of_Belgrade/

Родно засновано насиље је насиље усмерено ка некој особи због њеног/његовог рода или насиље које у диспропорционалној мери погађа одређени род. Оно није ограничено на насиље над женама и може погодити свакога.

Ваше учешће у онлајн упитнику је потпуно анонимно. Приближно време за попуњавање упитника је око 20 минута. Истраживачки тим UniSAFE подстиче учешће свих запослених и студената. Ваши одговори су добродошли без обзира да ли сте и сами искусили родно засновано насиље или не.

Хвала Вам што помажете UniSAFE-у у искорењивању родно заснованог насиља на универзитетима и истраживачким организацијама!