SAJAM STRUČNE PRAKSE U JAVNOJ UPRAVI

  • Post author:
  • Post category:Info / SAJAM

sajam stručne prakseOve godine javna uprava nudi studentima 5 državnih univerziteta priliku da u toku akademske 2022/2023. godine stručnu praksu pohađaju u jednom od 56 organa javne uprave koji 9. novembra učestvuju na online Sajmu studentske stručne prakse u javnoj upravi.

Prilike za praksu otvorene su za studente 27 fakulteta u sastavu Univerziteta u Beogradu, najviše za studente Pravnog, Ekonomskog, FPN-a.

Više o programu sajma i mestima za praksu saznajte u vodiču na strucnapraksa.mduls.gov.rs na novoj virtuelnoj zajednici ili dolaskom na sajam.

Sajam studentske stručne prakse, gde će biti predstavljeni svi organi državne uprave i lokalne samouprave i univerziteti potpisnici biće održan 9. novembra onlajn na https://sajam2022.collectivibe.com/.

Posetite sajam, upoznajte se sa predstavnicima iz čak 41 ustanove u kojima će studenti Univerziteta u Beogradu moći da pohađaju praksu tokom akademske 2022/23.godine.

Na virtuelnim štandovima biće tri puta tokom dana realizovane prezentacije, uz prateći program tribina i diskusija u salonima zgrade Narodne skupštine Srbije, koja će ovom prilikom moći virtuelno da se poseti i u čijem holu će se biti “smešteni” svi učesnici.

Unapredite svoje sposobnosti i steknite jedno novo iskustvo koje vam pruža stručna praksa u javnoj upravi.

Uključite se!