Virtuelni sajam obrazovanja Univerziteta u Beogradu

  • Post author:
  • Post category:Info

sajam obrazovanja 2022.Sve informacije na jednom mestu – Poseti Virtuelni sajam obrazovanja Univerziteta u Beogradu, 15. i 16. novembar 2022. (onlajn)

Univerzitet u Beogradu organizuje dvodnevni onlajn sajam obrazovanja tokom kog će se predstaviti svi fakulteti i studijski programi na osnovnim akademskim studijama.

Zainteresovanim učenicima srednjih škola biće omogućeno da se upoznaju sa predstavnicima fakulteta, da se posavetuju  i da na osnovu temeljnih ažuriranih informacija donesu odluku o izboru fakulteta.

Sajam će otvoriti prof. dr Dejan Filipović, prorektor za nastavu Univerziteta u Beogradu, u utorak, 15. novembra u 10 časova.

Prvog dana predstaviće se sledeći fakulteti:

  • Stomatološki fakultet, Hemijski fakultet, Fakultet bezbednosti, Geografski fakultet, Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja, Fakultet veterinarske medicine, Farmaceutski fakultet, Poljoprivredni fakultet, Učiteljski fakultet, Rudarsko-geološki fakultet, Fakultet za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju, Filozofski fakultet, Elektrotehnički fakultet, Ekonomski fakultet, Fakultet za fizičku hemiju i Pravoslavni bogoslovski fakultet.

Drugog dana predstaviće se sledeći fakulteti:

  • Biološki fakultet, Građevinski fakultet, Fizički fakultet, Tehnički fakultet u Boru, Mašinski fakultet, Pravni fakultet, Šumarski fakultet, Tehnološko-metalurški fakultet, Medicinski fakultet, Fakultet političkih nauka, Filološki fakultet, Arhitektonski fakultet, Matematički fakultet, Fakultet organizacionih nauka i Saobraćajni fakultet.

Svaki fakultet predstaviće svoje studijske programe u prezentaciji do 20 minuta, a nakon toga predstavnici fakulteta biće na raspolaganju učenicima u odvojenoj “sobi” za dodatna pitanja i konsultacije.

Univerzitet u Beogradu poziva sve kandidate da posete sajam i direktno saznaju sve u vezi sa upisom na željene studije.

Raspored prezentacija po danima i link za događaj dostupan je na sajtu Univerziteta u Beogradu: http://www.bg.ac.rs/sr/virtuelnisajam.php